Vandaag 4 oktober, dierendag wil ik jullie aansporen om niet alleen onze huisdieren extra te vertroetelen, maar ook de dieren in de veehouderij te sparen door ze niet te eten. Heb ik dit zelf bedacht? Nee natuurlijk niet! Dit is een campagne van stichting Wakker dier!

Wakker dier is een organisatie die streeft naar dier vriendelijker geproduceerd vlees. Natuurlijk hoeft niet heel Nederland vegetariër of veganist te worden maar we moeten wel met zijn alle realiseren dat dier vriendelijker geproduceerd vlees heel belangrijk is!

Vleesconsumptie in Nederland
Nederlanders eten veel vlees, meer dan goed voor ze is volgens sommige experts. Maar in ieder geval meer dan goed is voor dier en milieu. Steeds meer mensen realiseren zich dat. Het aantal flexitariers stijgt en de vleesconsumptie neemt af.

Toon jij vandaag je liefde voor de dier door ze niet te eten? Organiseer een etentje voor vrienden bij je thuis of geef je bedrijfskantine op aan ze aan te sporen op of rond 4 oktober, geen vlees te eten. Je kunt je opgeven door HIER te klikken!

Pin It on Pinterest

Share This