img_20161209_193720

De laatste weken ben ik weer veel bezig met voeding. Hoeveel eet ik op een dag, wat eet ik op een dag, wat ga ik morgen eten, krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen zo?
Over het algemeen hanteer ik een ‘gezonde’ leefstijl, dus: ik eet eigenlijk altijd gezond, zoals kwark, havermout, vlees, groenten, koolhydraten zoals rijst, zoete aardappel e.d. En net zo belangrijk: ik eet zoveel mogelijk binnen de juiste verhoudingen. Maar.. eens per week heb ik een cheatmeal en ik kan daar de hele week naar uit kijken! Momenteel tijdens het bulken ben ik daar makkelijker in, maar richting de zomer bereken ik al mijn voeding weer strak en neem ik maar één cheatmeal per week. Het leek mij leuk om mijn favoriete cheatmeals met jullie te delen:

1. Chocola!
Ik houd eigenlijk van alle chocola, puur, wit, melk, met nootjes, met koek, fruit, eigenlijk alles. Maar ook m&m’s of ik maak een chocoladetaart. De enige chocola die ik niet lust is after eight, je weet wel die stokjes met chocola en mint. Als ik een stukje chocola neem, dan gaat de reep of de zak eigenlijk binnen no time op.

2. Chips!
Mijn favoriete chips is toch wel de Tomato Heinz ketchup smaak van Lays, Mexican Pepper ook van Lays en Hamka’s óók van Lays. Ook bij chips geldt: het blijft nooit bij één schaaltje….

images-1

3. Lasagne!
Wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij een cheatmeal, maar man! Ik vind lasagne zo ontzettend lekker. Wel zelfgemaakt natuurlijk, met een lading kaas erbovenop.

4. Uit lunchen of uit eten!
Bijvoorbeeld een broodje eten bij Bagels & Beans of juist uit eten ’s avonds. Het ligt er maar net aan waar ik op dat moment trek in heb!

5. Pizza!
Moet ik dat nog uitleggen? Ik ben echt dol op pizza! Een pizza met vis erop is eigenlijk de enige pizza dat ik niet lust, voor de rest alles! Het liefst met salami of pepperoni, kaas, olijven, paprika etc. etc.

6. Dragees!
Whut? Hoor ik je denken. Dragees zijn snoepjes van Haribo in allerlei kleurtjes. En lekker!

Dit zijn mijn favoriete cheatmeals op dit moment. Wie weet haal je er inspiratie uit. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete cheatmeals! Let me know!

Liefs, Tamara

Pin It on Pinterest

Share This