Iedere dag stellen we ons lichaam bloot aan talloze giftige stoffen die doordringen tot in ons lichaam. Deze giftige stoffen zijn natuurlijk niet goed voor ons lichaam, dus waarom zouden we ons lichaam niet een handje helpen door middel van detox?!
Detoxen betekent ‘het lichaam reinigen’. Hoewel het lichaam dit zelf kan door middel van de lever, gablaas en nieren, kan het in sommige situaties zinvol zijn om deze organen te helpen met wat natuurlijke krachtpatsers.

image

Wij van lovers of food zijn opzoek gegaan naar de beste detox kuur en kwamen uit bij Flinndal. Flinndal Detox bevat kruidenextracten als Mariadistel en Jeneverbes die de lever en de nieren gezond helpen te houden. Het verschil met een strenge detoxkuur is dat je naast Flinndal Detox gewoon gezond en gevarieerd kunt blijven eten en je hoeft maar 1 tot 2 tabletten in te nemen per dag. Voor ons heel erg handig in combinatie met het koolhydraatarm dieet, zo kunnen wij gewoon ons dieet volgen en daarnaast de detox kuur volgen. De Flinndal Detox is een echte aanrader! Mijn eigen ervaring is dat ik makkelijker naar het toilet kan sinds het gebruik van de Flinndal Detox en ik voel mij van binnenuit gereinigd.

image
Flinndal Detox kan als dagelijkse ondersteuning van de lever en nieren gebruikt worden. Je kunt al een maandverpakking bestellen voor €11,95!

Wil ook jij je lichaam een handje helpen? Neem dan een kijkje op www.flinndal.nl

Pin It on Pinterest

Share This