Hou jij ook van lekker, culinair (uit)eten? Dan is restaurant Liefdegesticht in hartje Breda zeker de volgende hotspot die jij moet gaan bezoeken!

Restaurant Liefdegesticht is als het ware als serre aan een voormalig klooster gevestigd, in het voormalig klooster ontvangt Hotel Nassau Breda dagelijks zijn gasten. Het hotel is stijlvol en bijzonder ingericht in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden. In het hotel kun je zelfs biechten! Geen paniek.. Uw zonden zijn veilig!

Restaurant Liefdegesticht is een te gekke hotspot voor jong en oud, gelegen in hartje Breda. Een aantal weken terug hebben wij de perfecte avond gehad in Hotel Nassau Breda/Restaurant Liefdegesticht. Wij lieten ons deze avond verrassen door Chef-kok Bart Klomp met een all in chef’s menu met maarliefst 7 gangen. Onderstaande foto’s tonen een impressie van deze avond.

img_0048
img_0044 img_0046

De eerste foto spreekt voor zich denk ik. Op foto twee is een seviche te zien van zeebaars, rauwe rode uit, kumquat en amandelen.

Op foto drie palingfilet met crème van oude kaas, lak van paling en rabarber, crumble van zwarte olijf en gebakken prei.

img_0047

Op de bovenstaande foto is mijn favoriete gerecht van de avond te zien; witte asperge en doperwt, gebonden met liazon, gepofte quinoa en pata negra. Perfecte smaak combinatie met als extra service dat de gastheer, de pata negra (Spaanse iberico-ham) aan tafel komt serveren.
Bij elk gerecht kregen wij een bijpassende wijn geschonken waarvan de sommelier precies het fijne wist te vertellen.

De keuken draait onder leiding van Chef-kok Bart Klomp, die u graag laat genieten van rijke smaken en de laatste trends op culinair gebied. Bart is een ervaren Chef die ondermeer deel uitmaakte van het eerste restaurant van François Geurds, genaamd “IVY” (nu FG**), ook hielp hij bij het opstarten van het restaurant van Adrian Zarzo (“Zarzo”*). De passie en ervaring proef je terug in de gerechten die Bart en zijn team presenteren. De woorden: puur, vers, creatief en hoge kwaliteit staan hierin centraal.

Dus wil jij de perfecte avond beleven in het hart van Breda? Neem dan snel een kijkje bij Hotel Nassau Breda/Restaurant Liefdesgesticht!

Hotel Nassau Breda
Nieuwstraat 23
4811 WV Breda
welcome@hotelnassaubreda.nl
www.hotelnassaubreda.nl

* Gebruikte foto’s zijn eigendom van restaurant Liefdegesticht.

 

Pin It on Pinterest

Share This