Regelmatig krijg ik van Afvallen met Bregje producten toegestuurd om te verwerken in mijn recepten of om te testen, dit keer kreeg ik diverse smaakjes kant en klare smoothies toegestuurd en ik kan niet anders reageren als:  TOP!

image

De smoothies zijn er in diverse smaken: chocolade, vanille, aardbei, mango, banaan, perzik en framboos. De flesjes variëren tussen de 200 en 250 ml per stuk. Wat ik het allerfijnste aan deze smoothies vind, is dat ze kant en klaar zijn! Je neemt ze gemakkelijk mee naar je werk of naar school. Geen gerommel met shake bekers en het zelf klaarmaken van shakes maar gewoon direct uit de koelkast kunnen opdrinken, ideaal toch?! Wat ook erg fijn is, is dat alle smaken laag in koolhydraten zijn en hoog in proteïne en ze zijn ook nog eens heerlijk! De smoothies passen dus prima in het koolhydraatarm dieet en zelf merkte ik enorm dat ik na het nuttigen van een smoothie voor langere tijd een verzadigd gevoel had. Ideaal dus om een smoothie te nemen in de loop van de ochtend of als tussendoortje. Heb jij de kant en klare smoothies al getest?

 

Verkrijgbaar bij: Afvallen met Bregje
Mijn favoriet: Framboos smaak.
Prijs: €2,50 per stuk (prijs kan zakken bij afname meerdere flesjes)

image

Pin It on Pinterest

Share This