Wat is lekker broodbeleg?
Het is belangrijk je brood lekker te beleggen en te variëren om het smakelijk te houden.
Wat ik persoonlijk lekker broodbeleg vindt is:
– komijnekaas 48+
– kaas met komkommer
– smeerkaas 48+ belegd met 1 of 2 plakken kalkoenfilet, pesto en schijfjes tomaat
– geitenkaas met schijfjes tomaat en pesto
– pindakaas met schijfjes banaan
– notenpasta met stukjes 85% pure chocolade
– roomkaas met zalm en schijfjes komkommer

image2-4

In de zomer is het ook heerlijk om je brood of beschuitje te beleggen met hüttenkäse, aardbeien en pure chocoladepasta. Echt een top combi!

Gezonde variaties bij Griekse yoghurt/kwark:
Kun je wel wat variatie gebruiken bij je Griekse yoghurt/kwark?
Ik zet er een paar voor je op een rijtje!
– Vers fruit
– Bevroren fruit
– Cacaonibs/stukjes 85% pure chocolade
– Kokossnippers
– Honing
– Ahornsiroop
– Verschillende noten met rozijnen
– Pindakaas
– Pure chocoladepasta
– Kaneel

image4

Zo houd je je ontbijt/toetje/tussendoortje lekker, door elke keer weer te variëren!
Maak er zelf een feestje van en geniet!
Voor inspiratie, kun je altijd op mijn Instagram kijken: shanicelorainehout.
Ook kun je mij altijd vragen stellen!

Liefs, Shanice.

Pin It on Pinterest

Share This