Een lekker en fris drankje, altijd bij de hand, mét vitamines en mineralen, zónder suiker, calorieën en plastic afval. Klinkt als muziek in de oren toch? Qwensh komt met DE waterfles van 2017 die ook jij wilt hebben!

img_0258

De laatste tijd wordt er in de media steeds meer aandacht besteed aan het hergebruiken van ‘wegwerp’ waterflesjes. Het hergebruiken van een plastic waterflesje wordt ten strengste afgeraden om diverse redenen; bacteriën die zich voortplanten op de plek waar jou mond het flesje raakt. Noouuuuu, nee bedankt.. Ik ben persoonlijk iemand die altijd overal zijn flesje laat staan of kwijt raakt dus gebruikte ik altijd de wegwerp variant zodat ik er niet wakker van hoef te liggen als ik weer eens me flesje ergens vergeet. Maar toen was daar de waterfles van Qwensh. Deze waterfles is sinds het eerste gebruik niet meer van mijn zijde geweken!

Met Qwensh drink je gezond én belast je het milieu aanzienlijk minder. Je gebruikt de herbruikbare fles in combinatie met speciale Qwensh-slices. Deze slices zijn er in diverse smaken en bevatten vitamines en mineralen die een goede aanvulling bieden op wat je dagelijks nodig hebt. De Qwensh waterfles is dus simpel uitgelegd een herbruikbare fles waar je zelf smaakjes aan toe kunt voegen. Maar nu komt het leukste deel! Ik hoor je denken.. Dat is toch gewoon limonade? Nee natuurlijk niet!

In de Qwensh-producten vind je geen geur- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Je komt niet voor verrassingen te staan. Je weet precies wat erin zit namelijk: vitamines, mineralen, natuurlijke aroma’s, plantenextracten en de natuurlijke zoetstof erythritol.

Bovendien doet Qwensh er alles aan om hun product zo duurzaam mogelijk te maken en dus zo min mogelijk belastend voor mens en milieu. Door een herbruikbare fles te gebruiken, kun je per jaar honderden plastic flesjes besparen en dring je milieuvervuiling terug.

Hoewel de Qwensh-slices een heerlijke, subtiele smaak aan je water toevoegen, bevatten ze geen spoortje suiker. De drank is namelijk natuurlijk gezoet met erythritol, dat van nature onder meer in fruit voorkomt. Zo maakt Qwensh deze dorstlesser voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met diabetes (of die aan de lijn zijn). En in tegenstelling tot suikerhoudende dranken bevatten Qwensh-slices géén calorieën.

img_0039

Zoals je hierboven op de afbeelding kunt zien heeft Qwensh diverse smaken, elke smaak heeft zijn eigen specialiteit die je hier uitgebreid kunt lezen. Mijn favoriete smaak is: citroen&munt. Een heerlijke frisse dorstlesser die extraatje vitamines B1, B3 en magnesium bevat.

Benieuwd geworden naar Qwensh? Je vind ze bij Albert Heijn en op www.Qwensh.nl!

Pssst.. Wij geven een Qwensh fles weg! Bekijk snel onze Facebookpagina. (Winactie gesloten)

Gefeliciteerd Vera Guijt, jij wint een Qwensh fles! Stuur je even een mailtje naar ons? Allemaal bedankt voor het meedoen!

 

Pin It on Pinterest

Share This