Lieve foodies,

Het verbaast me elke keer weer, de verschillende types die je ziet rondlopen in de sportschool. Voor wie ook wel eens in de gym te vinden is zal deze blog heel herkenbaar zijn. Op de dagen dat ik eigenlijk niet zo’n zin heb, maar toch mezelf in mijn sportbroek weet te hijsen is het het ergste. Mijn guilty pleasure voor mensen observeren. Ik doe het het liefste met muziek in mijn oren en gluur dan stiekem van achter mijn crosstrainer de zaal in. Zo onopvallend mogelijk uiteraard, al moet ik toegeven dat ik soms ook wel eens betrapt ben.

Ik heb de 5 meest uitgesproken types voor jullie eens op een rijtje gezet:

1.De ‘foute’ mannen:
Iedere sportschool heeft wel zo’n hoekje: ‘Het Foute Mannenhoekje’. Overal gewichten, halters en alle wanden zijn spiegels. Daar spot je ze… De te gespierde mannen in te strakke sportkleding, waar hun spieren bijna uitscheuren. Als vrouw durf je je er bijna niet tussen te wurmen. Je wordt aangekeken als verdwaald wild en ze willen je maar al te graag helpen of indruk op je maken.

2.De selfie-chicks:
Je herkent ze aan de te dikke laag make-up die ze er natural uit moeten laten zien. Ze zijn vaak met z’n tweeën en hebben allebei hun Iphone in de hand die ze de hele work-out niet loslaten. Ondertussen maken ze per gymsessie ongeveer 100 selfies of foto’s van elkaar. Vervolgens worden deze picca’s zelfs nog tijdens de work-out op Instagram, Snapchat of welke socialmedia  dan ook gepost. Vergeet niet dat deze chicks denken dat het een modeshow is en vaak hebben ze ook nog hun halve sieradendoos om hun nek hebben gehangen. Meestal zijn ze na een half uurtje weer verdwenen, want tja… je zal toch gaan zweten zeg!

3.De gezelligheidssporter:
Ondanks dat ik al deze types ontzettend irritant vind, is dit misschien wel mijn grootste irritatie. Prima dat je een praatje maakt, maar dit type gaat gewoon een uur lang staan lullen zonder ook maar een beweging uit te voeren. Behalve met zijn mond dan natuurlijk. Ze houden de apparaten onnodig bezet en voeren gesprekken waar ik totaal niet op zit te wachten om die te horen.

4.De stinkerd:
Natuurlijk begrijp ik dat zweten erbij hoort. Ik begrijp ook dat de een meer zweet dan de ander, maar please draag niet je shirt 3x achter elkaar!!! Sommige mensen hebben daarnaast ook nog nooit van een deodorant gehoord. Het feit dat je op een apparaat lekker staat te sporten en er vervolgens een enorme stinkerd naast je gaat staan en vervolgens je hele workout verpest is NIET OKE!

5.De ik-ga-naar-de-gym-om-hard-te-trainen-om-lekker-gezond-en-fit-te-blijven mensen:
Gelukkig zijn er ook nog steeds heel veel mensen die behoren tot deze categorie. Zoals ik in mijn eerste blog al schreef gaat het vooral om het vinden van je balans. Dit geldt eigenlijk voor alles. Beetje kletsen tussen de oefeningen door is prima, beetje zweten ook (gebruik wel deo aub!), er goed willen uitzien, lekker spieren willen pompen of een foto willen maken met je vriendin in de gym. Het is allemaal goed, zolang je het maar niet te overdrijft!

Ben benieuwd of jij deze types ook herkent of dat je jezelf er misschien zelfs wel in herkent, laat het me hieronder in een reactie weten. Dan kunnen we ze misschien samen wel een keer gaan spotten in de sportschool haha!

Fijn weekend allemaal.

Liefs Emma

[wpdevart_like_box profile_id=”loversoffoodd” connections=”show” width=”150″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Pin It on Pinterest

Share This