Hebben jullie al kennis gemaakt met de eyecatcher van deze zomer? Namelijk de bekende ‘blauwe wijn’. De Pasion Blue Chardonnay is de zomer wijn waarmee je gezien wilt worden op terras! De wijn is erg populair vanwege de blauwe kleur en smaakt ook nog eens heerlijk lichtzoet.

De blauwe kleur is afkomstig van een kleurstof die voorkomt in de schil van een blauwe druif en deze is 100% natuurlijk. Door deze 100% natuurlijke kleurstof, genaamd Anthocyaan krijgt de wijn zijn blauwe kleur. Anthocyaan is een stof die in planten en fruit voorkomt en geeft kleur af zoals de paarsrode kleur in rode kool en in dit geval een blauwe kleur door middel van druiven die gebruikt worden voor Pasion Blue Chardonnay.

image

In de mond heeft de wijn een droge en lekker aromatische smaak. In de afdronk een lichtzoet tintje.

De Pasion Blue Chardonnay is lekker om te combineren met onder andere zalm, sushi, nacho’s en wraps. Beschikt over een alcoholpercentage van 11% en is het lekkerst om te drinken als de wijn rond de 7 graden is. Afgelopen zondag was het een heerlijk zonnig dagje, een mooi moment om de Pasion Blue Chardonnay uit te proberen op het strand van Katwijk.

image

Een losse fles Pasion Blue Chardonnay is al voor €9,95 te bestellen op www.wijny.nl, ook hebben zij leuke geschenkkisten in hun webshop! Erg leuk om als cadeau te geven en niet te vergeten, super snelle levering!

Wil jij ook deze unieke wijn proberen?
Lovers of food mag in samenwerking met Wijny een fles weggeven onder onze volgers, check onze facebookpagina voor meer informatie!

 

Pin It on Pinterest

Share This