Het is alweer enige tijd geleden dat wij een product review met jullie deelde dus vonden wij het tijd om jullie kennis te laten maken met Happy Protein van eiwit.nl.

img_0015

We weten allemaal wel waar eiwitten goed voor zijn maar toch wil ik te nog even kort uitleggen!

Eiwit is een voedingsstof, net als koolhydraten en vetten. Eiwit levert calorieën en aminozuren. Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in lichaamscellen. Voor een fit en gezond lichaam is het dus van belang om genoeg van deze voedingsstof binnen te krijgen. Eiwitten zorgen voor spierherstel en spiergroei. Zonder deze voedingsstof kunnen je spieren niet herstellen en opbouwen. Als je sport, is het dus van belang dat je extra eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten worden ook wel proteïne genoemd. Je kunt eenvoudig extra eiwitten krijgen door een eiwitshake van Happy Protein te nuttigen.

 

Happy Protein

Happy Protein is een premium kwaliteit Whey met maar liefst 88% proteïnen. Het eiwitpoeder bestaat uit Whey Isolaat, de meest zuivere Whey. Bovendien is de eiwitshake verrijkt met vitaminen en mineralen. Er is onder anderen vitamine B2, B5, B8 en C aan toegevoegd wat bijdraagt aan meer (geestelijke) energie, verminderde vermoeidheid, een gezonde huid en het behouden van glanzend haar. De eiwitshake is naturel en vrij van zoet- en kleurstoffen.

img_9824

Review

Zelf ben ik geen fan van welke eiwitshake/proteineshake dan ook, ik voeg liever een schepje whey toe aan mijn vers gemaakte smoothie, aan mijn baksel dan dat ik de proteïne poeder meng met water of melk en zo op moet drinken, smaken verschillen toch?! Wat mij opviel en waar ik erg blij mee ben is dat deze proteïne poeder, de smaak die ik had, naturel, ideaal is om aan baksels toe te voegen. Hoe vervelend is het als je een schepje vanille proteïne poeder toevoegd bijvoorbeeld je appeltaart en de hele smaak van de appeltaart wegvalt? Heel zonde dus! Ik maakte er overigens ook een heerlijk ijsje van! Check HIER het recept. Meer recepten met dit product zullen snel online komen. Happy Protein, jullie hebben er een nieuwe fan bij!

 

Give away

Wil jij Happy Protein een keer proberen? Dat kan! Wij mogen namelijk 3x een Happy Protein 8 pack weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg onze pagina Lovers of food & Happy Protein op Facebook en Instagram.
– Like onze foto & laat in een reactie op social media of hieronder weten dat je meedoen! Simpel toch?

img_0024

En de winnaars zijn…..

Anouk (@anoukvr via Instagram), Anita Hubert (via Facebook) en Manon (@mdejong via Instagram)!

Gefeliciteerd! Sturen jullie even jullie adresgegevens door naar info@loversoffood.nl? Dan komen de pakketjes zo snel mogelijk jullie kant op.????

Veel liefs,
Romy

 

Pin It on Pinterest

Share This