Begin januari begon ik aan een 30 daagse detox kuur van Tastea, inmiddels zit ik ruim over de helft van de 30 dagen en deel ik graag mijn ervaringen met jullie tot nu toe! Ik ben begonnen met de Tastea detox kuur omdat mijn lichaam wel wat extra hulp kan gebruiken in de winter maanden.

tastea-logo

 

Tastea 30 dagen Detox

De 30 dagen detox van Tastea bestaat uit uit een Detox Morning en een Detox Evening thee. De bedoeling is dat je s’morgens en s’avonds een kop thee neemt, dit kan in een normaal theeglas of in de super leuke theebeker die je bij de Tastea package deal erbij krijgt! De Tastea theetox kuren dragen bij om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. De Detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe, beste en unieke 100% natuurlijke blends die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen en dat proef je! De thee boost je immuunsysteem, verbeterd je huid, drijft vocht af en biedt ondersteuning bij de stofwisseling!

Tastea biedt verschillende soorten thee aan zoals: energie thee, zwangerschapsthee, borstvoedingsthee en sexthee. Al deze theesoorten hebben hun eigen werking, voor ieder wat wils dus!

Je lever werkt hard om afvalstoffen af te voeren en om het lichaam schoon te houden van binnenuit. Vandaag de dag, met onze levenstijl heeft de lever het extra moeilijk. Onder andere stress, verkeerde voeding en medicatiegebruik hebben een grote impact op de functie van de lever. Om de lever een handje te helpen is detox thee de ideale manier. Met de Detox thee van Tastea ondersteun je de reinigende werking van het lichaam. De Detox thee van Tastea kun je dus voor allerlei verschillende doelen gebruiken; de thee verhoogt de vetverbranding waardoor deze een prima ondersteuning bieden voor als je gewicht wilt verliezen!

tastea-detox-thee

Mijn ervaringtastea-thee-beker

Zowel de Detox Morning als de Evening hebben een heerlijke frisse smaak. De theebeker die meegelevert wordt bij de package deal is echt een musthave als je deze thee wilt gaan gebruiken. Door de dubbele wand blijft de thee lang warm, wat ideaal is voor onderweg! De theebeker is voorzien van een filter waardoor je geen thee kruiden binnenkrijgt. Of de thee ook daadwerkelijk een zuiverend effect heeft vind ik moeilijk om te zeggen aangezien ik tegelijkertijd ook weer op mijn voeding ging letten en weer volledig ging sporten, waardoor ik mij sowieso al fitter voel. Ik voel mij na twee weken gebruik gemaakt te hebben van de Detox thee, in combinatie met goede voeding en sport een stuk fitter en energieker! De kwaliteit van mijn huid is er zeker op vooruit gegaan, deze is mooi en egaal, waar ik erg blij mee ben. Ik ben tevreden over wat de Detox thee mij gebracht heeft tot zover en zal deze zeker blijven drinken!

De Detox tea van Tastea is zeker een aanrader! Bestel jouw Tastea Detox Package Deal hier!

Liefs, Lovers of food

[wpdevart_like_box profile_id=”loversoffoodd” connections=”show” width=”150″ height=”150″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

 

Pin It on Pinterest

Share This