Een aantal weken geleden volgde ik een sushi class van Tamara bij Afrit 24 in Noordwijk. Ik ben zelf groot fan van sushi dus leek het mij leuk om een mini-cursus te volgen in het maken van sushi samen met een vriendin. Wij maken beide allebei al een tijdje regelmatig zelf sushi maar aan het uiterlijk kon nog wat gedaan worden!

Sushi Class van Tamara.
Tamara Visser van Sushi Class is een enthousiaste lerares in het maken van sushi, zij geeft inmiddels al ruim 3 jaar workshops. Naast de workshops die zij geeft rolt zij sushi op bestelling voor particulieren, restaurants, hotels, viswinkels en strandtenten. In een workshop leer je hoe je verschillende soorten sushi’s kan maken zoals; de nigiri, futomaki, hosomaki, uramaki en gunkan. Zeggen deze namen je niks? Dat is een reden om een sushi class te volgen!

tamara

Tamara legt op een leuke en hele begrijpelijke manier uit hoe je mooie sushi kan maken, ervaring hoef je hierbij niet te hebben. Tussen het rollen door is er genoeg tijd om je eigen gemaakt sushi te proeven, te genieten van een wijntje of Japanse thee en je gaat ook nog met een goed gevulde (zelfgemaakte) goodie/doggiebag naar huis! In ongeveer 1½  uur  leer je verschillende soorten sushi maken én opeten, met uitleg van enkele Japanse gebruiken. Geen visliefhebber? Geen nood, er zijn meer dan genoeg ingrediënten om vegetarische sushi te maken.

028_bewerkt-1

Meer informatie over deze sushi workshop?

Neem eens een kijkje op:
Website: www.sushiclass.nl/workshop/
Facebook: www.facebook.com/sushiclass

Pin It on Pinterest

Share This