Afgelopen week ben ik met mijn moeder naar Islantilla geweest in Spanje. Het was echt geweldig!
Genoten van het weer, eten en de omgeving.
Islantilla ligt in het gebied Andalusië, aan de rand van de Atlantische Oceaan.
Dit is ook echt een gebied voor golfliefhebbers. Wij hadden toevallig ook een Golf resort. Een super mooi, luxe hotel en halfpension. Het eten wat ze serveerden was echt heerlijk.

Ontbijtbuffet:
Het ontbijt was vanaf 07.30 tot 10.00 uur.
S’ochtends waren er verschillende pistoletjes, sneetjes brood, verschillende zoete lekkernijen, veel vers fruit, yoghurt met muesli. Ook kon je ervoor kiezen om te ontbijten met pannenkoeken!
Van het uitgebreide ontbijtbuffet heb ik helaas geen foto’s gemaakt, wel een foto van mijn ontbijtje!
Zie hieronder!

img_9842

Lunch:
De lunchtijd van Spanjaarden is rond 13.00/14.00 tot 15.00/16.00 uur.
Met de lunch eten de Spanjaarden vaak tapas. De eerste gang is iets lichts zoals salade of soep. De tweede gang is een vlees- of visgerecht. Het toetje is fruit, flan, een gebakje of cake.
Wij hebben s ’middags vaak stokbrood en tapas gegeten.

img_9843

Dinerbuffet:
Het diner was vanaf 19.30 tot 22.00 uur.
Ze hadden ook een super lekker, uitgebreid dinerbuffet. Je kon kiezen uit verschillende salades, gebakken aardappels, oven aardappels, pasta’s, verschillende soorten vlees, vis (kabeljauw) of tonijn.
Hier heb ik wel foto’s van gemaakt!
Op woensdag hadden ze een Mexicaans buffet met heerlijke gekruide wraps met champignons en gegrilde groente. Ook foto’s gemaakt van mijn bordje! Als eerst zie je het Mexicaanse eten. En op de foto onderaan de Russische salade met worteltjes, paprika, spruitjes en kabeljauw in prei-mosterd-honingsaus.

img_9844
img_9845

Dessertbuffet:
Het dessertbuffet zag er ook elke dag weer als een feestje uit! Helaas kun je niet alles proeven haha!
Ze hadden chocoladecake, mousse, verschillende cheesecake, aardbeientaart, limoentaart, kwarktaart, verschillende smaken ijs met nootjes en hagelslag.

img_9846
Hier ook een beeld van wat ik als toetje had! Een stukje chocoladetaart met een heerlijke mousse erin en een rolletje krokant bladerdeeg met binnenin slagroom en wat pure chocolade eromheen. Dit is iedereen aan te raden!

Hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen.
Tot volgende week weer!

Liefs, Shanice.

Pin It on Pinterest

Share This