Gastblogger: Anne

Hoi mede food-liefhebbers!
Mijn naam is Anne en ik ben 26 jaar. Ik woon in het altijd levendige Amsterdam, en kan allereerst slecht stilzitten. Mijn instagram account heet dan ook niet voor niets ‘Annes_busy_baking’, ik ben altijd druk, en dikwijls met eten of bakken;)!
ADHD is dus, ‘my second name’, en hoewel ik dus slecht kan ontspannen, weet ik inmiddels gelukkig ook de positieve kenmerken hiervan te benutten. Tegenwoordig lach ik -en anderen met mij- zo regelmatig om mijn eigen ‘valkuilen’. Je zult humor dan ook vaak terugvinden in mijn berichten, wat voor mij het leven lekker ‘luchtig’ houdt. (In baktermen gesproken;)!)

Ik heb meerdere studies gevolgd, waarvan de meest recente Interieur, Design & Styling was. Hoewel ik mijn creativiteit hier zeker in kwijt kon, liep ik in het laatste jaar helaas zo vast, dat ik echt moest stoppen. Sindsdien werk ik hard aan meer rust creëren & de energie halen uit positieve dingen. Met vrienden borrelen of naar de bioscoop gaan bijvoorbeeld, maar honden uitlaten bezorgd mij ook altijd een grote glimlach op m’n gezicht!
Bakken, nieuwe hotspots ontdekken en voor andere koken, zijn daarnaast zeker activiteiten die mij voldoening geven.

Mijn eetgewoontes zou ikzelf qua basis, vooral als gezond omschrijven. Ik ben echter zeker geen voorstander van strenge diëten of overmatig bewegen! Ik geloof zelf niet dat dit vol te houden zou zijn en dat je hier gelukkig mee kan worden. Wie een actieve levenstijl heeft, kan naar mijn ervaring zeker ook gewoon genieten! Ik houd zelf in ieder geval veels te veel van lekker eten, en dit zul je in mijn posts dan ook regelmatig teruglezen!

Gezondere alternatieven voor calorierijkere producten bijvoorbeeld maar daarnaast ook zeker een goede, zoete taart op zn tijd! Kleurrijke foto’s en praktische tips kun je ook van mij verwachten. En tot slot, leuke of verrassende restaurantjes, binnen onze hoofdstad!

Ik zal de maandagen mijn receptjes en hotspots met jullie delen, en hoop jullie daar zeker wat mee te kunnen inspireren;)!

Veel groetjes en bakplezier,
Anne

img_9805

Pin It on Pinterest

Share This