Gastblogger: Shanice

Hallo lieve foodies,

Mijn naam is Shanice Hout, 24 jaar, woon in Brummen en ben gek op gezonde voeding, hou van bewegen en heb een actieve levensstijl! Zit ook altijd vol met energie en ben nooit moe. Dit komt denk ik ook doordat ik gezond eet, 2 stuks fruit per dag en minimaal 200 gram groente op een dag. Op dit moment doe ik huishoudelijk werk, heb diploma’s gehaald van filiaalmanager en medisch secretaresse/receptioniste maar het is heel lastig om daar werk in te vinden. Ik ben nu ook tevreden met huishoudelijk werk, vindt het leuk om te doen en ben gek op schoonmaken! Ook sport ik 2 keer in de week op de crosstrainer. Dit doe ik altijd met Ibiza muziek op de achtergrond, heerlijk ontspannen!

Gezonde en lekkere voeding maakt mij blij en hou van inspiraties en variaties. Ik heb een passie voor koken, bakken en lekker eten. Op de achtergrond heb ik altijd Ibiza muziek op, dit geeft mij rust en het is ontspannen.

Sta graag in de keuken te bakken of te koken. Het is een hobby geworden van mij en word er blij van! Ook plaats ik altijd mijn gerechtjes op Instagram: shanicelorainehout.

Jullie kunnen mij daarop volgen om inspiratie op te doen!

Ik vind het leuk om andere te inspireren en om elke keer iets nieuws te maken/bakken.

Elke donderdag komt er een blog over gezonde voeding of een recept van mij online!

So be inspired!

Liefs Shanice.

image1-1

Pin It on Pinterest

Share This