Gastblogger: Tamara

Iedere zondag deelt Tamara een blog of recept met ons, in het onderstaand bericht kunnen jullie alvast kennis met haar maken!

Hoi!

Mijn naam is Tamara, 25 jaar en ik woon in Zuid-Holland. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Dit doe ik met heel veel plezier, daarnaast heb ik een passie voor voeding en sport.

Mijn eigen fitjourney startte eigenlijk al een paar jaar geleden, ik woonde nog thuis en was op mijn eigen manier bezig met fanatiek sporten en voeding. Ik moest toentertijd geopereerd worden waarna ik een jaar absoluut niet mocht sporten. Vreselijk vond ik dat! Mijn lichaam veranderde ook weer van fit naar eigenlijk best chubby. Ik voelde me niet prettig in mijn eigen lichaam (lees: veel buikpijn, opgeblazen gevoel, pukkeltjes, ik werd onzeker) en ik ben begin 2015 weer begonnen met sporten. Al snel zag ik mijn lichaam veranderen en dat was zo fijn, dit werkte heel motiverend!

Inmiddels ben ik alweer 1,5 jaar fanatiek bezig met krachttraining, dit doe ik 5 keer per week en 2 a 3 keer per week doe ik cardio erbij. Dit ligt eraan of ik bulk of cut. Cardio bestaat voor mij uit hardlopen of de crosstrainer in de sportschool. Ik ga nog steeds met plezier sporten en je lichaam zien veranderen werkt super motiverend! Verder is trainen voor mij echt een uitlaatklep, voel ik me moe en ga ik trainen, dan heb ik daarna weer zoveel energie! Ook voor een rotdag geldt hetzelfde! Qua voeding heb ik inmiddels beter een balans gevonden tussen clean food en genieten zonder krampachtig te tracken.

In de toekomst zou ik graag nog een opleiding op het gebied van fitness & voeding willen behalen, zodat ik ook andere mensen kan helpen met het behalen van hun sport&voeding doelen!

Elke zondag komt er een blog of recept van mij online, over van alles wat te maken heeft met krachttraining, cardio of voeding!

Liefs, Tamara.

Volg Tamara ook op Instagram!

img_5247

Pin It on Pinterest

Share This