Gastblogger: Sascha

Aloha Foodies!!

Bakken, koken, kneden, marineren, snijden, rijzen, aanbraden, blancheren, opkloppen, afschuimen, grillen, barderen,
Smoren, brideren, canneleren, klaren, flamberen, glaceren, gratineren, larderen, pocheren en stomen. Zoveel verschillende bereidingswijze en dit is nog maar een begin.

Hallo allemaal! Mijn naam Sascha, 26 jaar, en na deze intro ga ik jullie bestoken met recepten en mooie verhalen zo vaak als ik maar kan:)

In het dagelijks leven ben ik een Delftenaar die vanaf december ook weer echt in Delft gaat wonen (verwacht een blog met het eindresultaat van de nieuwe keuken:))
Het liefste ben ik altijd aan het koken maar de boterham wordt verdiend als verpleegkundige in een ziekenhuis in Den Haag.

Van jongs af aan al gefascineerd door alles wat er gebeurt in de keuken. kruiden, smaak combinaties en vooral veel proeven tijdens het koken. Ik zou willen zeggen dat koken mijn passie is, maar tegenwoordig gaat het nog veel verder. Het moment is pas perfect als de servetten mooi gevouwen zijn, de drank is afgestemd met de gerechten, het eten geserveerd wordt op mooi servies met passende muziek op de achtergrond. Kortom, een goede balans is essentieel.

Het is voor mij dus niet alleen belangrijk wat je serveert maar ook waar, wanneer en hoe je het serveert om zo een onvergetelijke moment te beleven met vrienden en familie.

Die zoektocht eindigt nooit want er is nog zoveel te ontdekken! Nieuwe gerechten, nieuw servies of bestek, accessoires, bereidingswijze, kookgerei, plekken op de wereld, de culturen en de lokale keuken.

En dat komt goed uit, want zo raak ik nooit uitgeschreven en hopelijk jullie niet uitgelezen:) heb je nog vragen, tips, opmerkingen of idee├źn? Schroom niet en mail!

Liefs,
Sascha

Volg mij ook op Instagram om op de hoogte te blijven van wat ik maak en allemaal uitspook!

Pin It on Pinterest

Share This