In het eerste artikel van lovers of review ga ik jullie kennis laten maken met een van mijn lievelings restaurants, namelijk Eeterij het wapen van Kattuk. Gelegen achter de boulevard in het centrum van Katwijk.

image

In dit restaurant ben ik regelmatig te vinden om een lekker hapje te nuttigen. Gister, jaja op Valentijnsdag ging ik hier uiteten samen met mijn vriend. We hebben besloten om niet zo nauw op de koolhydraten en de lijn te letten maar gewoon te genieten van wat het wapen van Kattuk ons te bieden heeft.

Wij werden warm ontvangen door de ober en werden naar onze tafel gebracht. De tafel was zeer netjes opgemaakt. Ook de sfeer in het restaurant was goed, lekker gezellig en romantisch! Het was tenslotte Valentijnsdag. Het wapen van Kattuk zat goed vol maar daar was verder niks van te merken, we hoefde niet langer te wachten op ons eten/drinken en de ober kwam regelmatig langs onze tafel om te vragen of alles nog naar wens was.

Vooraf een lekker stokbroodje met tapende en kruidenboter en als hoofdgerecht koos ik voor de spareribs met ketjapmarinade en Jack Daniels BBQ saus. Ik kreeg een flink stuk spareribs met daarbij patat, aardappelballetjes en een salade, in een woord: heerlijk! Het vlees ging makkelijk van het bot af, was heerlijk mals en lekker gemarineerd. Als dessert koos ik voor miljonairs beschuit, die moet je proberen! Een lekker ‘taartje’ met een bolletje roomijs, slagroom en afgewerkt met caramel en pecannoten. Niet goed voor de lijn maar wel heerlijk!
Het wapen van Kattuk is een heerlijk en gezellig restaurant!

image
Sfeer: Romantisch, klassiek, knus, huiselijk en gezellig.
Service: Zeer goed, vlot en vriendelijk.
Keuken specialiteiten: Frans- Nederlands.
Prijsklasse: €25 tot €35 euro.
Extra’s: Wijnkaart, bierkaart, soldaat van oranje menu, catering, rolstoelvriendelijk en mogelijkheid tot afhuren.
Diëten: Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij.

Chef-kok: Pieter van Klaveren.
Maître: Edith van Klaveren.

Rating (1-10):❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️(9)

Contact gegevens:
Het Wapen van Kattuk
Sluisweg 2a
2225 XL Katwijk aan Zee
Tel: (071)- 4018010

Bekijk hier de website. Of de Facebookpagina!

Pin It on Pinterest

Share This