Toegegeven, als niét vleesliefhebber, naar een restaurant gaan dat ‘Cannibale Royale’ heet, is uiteraard niet het meest vanzelfsprekende. Toen de betreffende vriendin met wie ik uiteten zou gaan echter met dit idee kwam, wou ik toch zeker een poging wagen. De pas geopende locatie in Amsterdam Noord, zou namelijk de grootste, en meest spectaculaire zijn van de vier plekken. Waar overigens ook constant lovende recensies over verschijnen –kortom, mijn aandacht was wel degelijk getrokken!

Het eten beloofde er zeer goed te zijn en het interieur dus erg inspirerend. Cocktails kon je er zo leek ook bestellen, en alleen de website zag er al veelbelovend uit. Het concept dat ze tot in detail hebben toegepast, zie je overal terugkomen. Een donkere, spannende sfeer na binnenkomst en decoratie welke niet zou misstaan in een gemiddelde slager! Ik ben zelf wel een beetje horror liefhebber, dus kon deze sfeer, zeker waarderen. Door de grote planten in de ruime loods, veel hout en metaalsoorten, belandt je in een industriële setting. We werden hier hartelijk ontvangen en konden achteraf ook niets anders zeggen; op de klantvriendelijkheid is ook echt niets aan te merken hier!

En dat, ondanks dat ik niet de makkelijkste klant(e) was! Zoals gezegd, ben ik niet een hamburger/grote steak fan.. De bediening was echter ontzettend geduldig, en dacht heel flexibel, met ons mee. De vegetarische burgertjes & de side dishes welke je uiteraard ook gewoon kunt bestellen, maakte voor mij dat ik hier zeker ook niets te kort kwam! Door het kwalitatief goede eten en de tot in de puntjes verzorgde ‘entourage’, waren wij best verbaast nog, over de rekening! De prijs-kwaliteit verhouding hier is heel fijn –ook daarvoor, hoef je het als vleesliefhebber dus zeker niet te laten.

Mijn vriendin bestelde de ‘Classique’ Burger, welke geserveerd werd cheddar en bacon. Dit 180 grams stuk vlees, smaakte zeer goed en werd al even leuk geserveerd. De Nachos smaakten zoals ze hoorden te smaken, al kregen wij de rijkelijke hoeveelheid echt niet op.
Variërend van 150 tot maarliefst 1000 gram (wel even van te voren laten weten!) kun je hier losgaan als vleesliefhebber! Een echt stoer en mannelijk restaurant, vonden wij het ook wel. Zoals de website quote “Cannibale Royale is a bar where you can feel like a prehistoric being again!”

Daar waren wij het helemaal mee eens, al voelden wij onszelf dus ook prima op onze plek hier. Onze naar wens samengestelde cocktails, waren daarnaast ook een van de betere! En voor de bierliefhebbers, kun je hier ook kiezen uit vele goede soorten. Overal is aan gedacht dus kom vooral gewoon snel eens een bezoek brengen. Mits je dus net als ik, direct voor de meest veelbelovende plek wilt gaan, waag je dan vooral naar de locatie in Noord van onze hoofdstad!

“Un bisou de Cannibale Royale!” én van mijzelf!
Veel liefs,

Anne van Kleef

PS: Wist jij dat je zelfs lui vanaf je bank, de culinaire hoogstandjes van deze koks kunt verorberen?! Bestellen kun je gewoon via Deliveroo! En bezoek de filialen in de stad, ook eens voor een smakelijke lunch!

 

Pin It on Pinterest

Share This