Met zoveel etentjes de afgelopen tijd, konden mijn moeder en ik eigenlijk geen restaurant meer zien! Echter zouden we toch ook nog met het gezin voor haar verjaardag uiteten gaan, dus zocht ik naar een originele plek. Ik bedacht me alweer een lange tijd terug, eens met een vriendin bij Everything On A Stick gegeten te hebben. En lieten zij nou ook nog eens heel handig, mee te doen met Albert Heijns Restaurantactie!
De bonnen waar je normaal gesproken een 2e persoon van een gratis 3-gangen diner kunt voorzien, konden we hier dus ook inzetten. Ons diner was echter niet zo te vergelijken met 3-gangen menu, bij Everything On A Stick, pakken ze het nét even anders aan.

Het restaurant serveert zoals de naam al zegt, al hun voedsel op stokjes. Dit ziet er niet alleen ontzettend leuk uit, de porties zijn te overzien waardoor je lekker veel kunt proeven. Het concept leent zich dus ideaal voor Shared Dining, met voor ieder wat wils. Ook binnen ons gezelschap van vijf personen, kozen wij voor zowel de vlees- als de vegetarische opties.

Vooraf hebben we genoten van gegrilde maiskolven en de verse lenterollen met kip & groentes. Bij het hoofdgerecht voor de vegetariërs, werden daarna gebakken Tofu en zoete aardappelkroketjes geserveerd. Ook kregen we leuk opgemaakte ‘bootjes’, van Ceasar Salade en knapperige Tempura Veggies. Tezamen met de bijgerechtjes, hebben we hier meer dan genoeg aan gehad.

Deze bestonden uit de gefrituurde ‘Tornado Potatoes’ de gegrilde champignonnetjes en gebakken rijst. Wat het vlees menu betrof, genoten mijn beide broertjes daarnaast van drie verschillende soorten spiesen. De malse rund, lam & kip waren perfect gekruid en van diverse sausjes voorzien. We hebben met zijn vijven vrijwel alles ook gedeeld, en konden niet anders dan ieder hapje als zeer smaakvol bestempelen!

Van te voren had ik het restaurant op de hoogte gebracht van de context van ons etentje. Ontzettend leuk hadden ze hierop ingespeeld, en mijn moeders dessert zowaar van een aangestoken sterretje voorzien! Hierbij brachten ze ook nog eens een glaasje bubbels –kijk, dat noemen we nu service!

De desserts zélf, deden me denken aan de ‘Cake-pops’ hype, van even terug. We konden kiezen uit drie verschillende opties, welke we alledrie wederom gedeeld hebben. De ‘Mojito cheesecake lollipops’ en de ‘Honey fried jacked-banana’ waren beiden puur genot! De in chocola gedipte aardbeien bestrooid met ouderwets ‘knettersnoep’, waren daarnaast een leuke, tintelende sensatie! Ons enige kritiekpuntje, wat de hele avond betreft overigens?! Wij hadden deze laatste gerechtjes, het liefst drie keer zo groot willen hebben, zo lekker!

Heb jij dus ook zin in een culinair avondje, die nét even spannender is dan het gemiddelde restaurant?! Kom dan vooral naar Everything On A Stick(!), in het hart van onze hoofdstad. Het moderne interieur was trouwens nog zo’n bonus, en het eten zoals gezegd, erg goed op smaak. Geniet van deze originele plek –Sharing is Caring!

Veel liefs,
Anne van Kleef

Prinsengracht 478
1017 KG Amsterdam
+31 (0)20 – 6261874
www.eoas.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This