img_0281

Als de dag van gisteren voelt het, mijn kennismaking met Mazzo in Amsterdam. Ik fietste over de drukke Rozengracht, en ineens zag ik daar die grote, lichtgevende letters! Destijds, als interieurdesign studente, was ik direct verliefd op wat zich daarbinnen bevond. Ik moést en zou daar met mijn verjaardag gaan eten, en zo belandde ik er dan ook vrij snel na de opening.

 

 

Inmiddels zijn we alweer 7 jaar verder en nog altijd kom ik er graag terug. Het interieur, het goede eten en niet te vergeten de klantvriendelijke bediening! Over deze hotspot wou ik dus zeker graag een stukje schrijven, en ik zal daarbij onze heerlijke gerechten van de avond met jullie delen.
Mazzo heeft de afgelopen 7 jaar, haar keuken op Italië geïnspireerd. Heerlijke pasta’s en pizza’s uit de steenoven kon je er bestellen, maar de vele kleinere hapjes zijn zeker ook aan te raden.

img_0283  img_0282

Nu kwam ik na het bezoeken van hun website achter het volgende: de geliefde steenoven zal voorgoed gesloten worden! Dit heeft alles te maken met Mazzo’s nieuwe concept, waarvan ik persoonlijk, veel goeds verwacht. Het is tijd voor iets nieuws, en qua timing kan ik ze alleen maar gelijk geven. De buurt zit tegenwoordig steeds voller met Italiaanse tentjes, en hoewel Mazzo hier vooralsnog geen last van heeft ondervonden, kun je de concurrentie uiteraard maar het best een stapje voor blijven;)!

Ik kan bijna niet wachten op de nieuwe kaart, maar tot die tijd is het ook nog even ‘feest’. Het restaurant gooit namelijk 3 maanden lang, de gehele kaart in de ‘sale!’ Genieten tegen gereduceerd tarief? Ja je leest dit goed! Haast je dus vooral snel richting deze fijne plek, om hier zeker nog even te profiteren!

Aangezien je tegenwoordig ook buiten plaats kunt nemen, besloten wij gezien het warme weer, ons heerlijke cocktailtje buiten te nuttigen.
Ons gedeelde hoofdgerecht, bestond uit deze smaakvolle pizza margarita. De asperge -en groene salade bestelde we daarbij, gecombineerd met de paddenstoelen kroketjes.

img_0279

Ik kom, met mijn al even lovende tafelgenote van de avond, zeker het nieuwe menu snel uitproberen. Hierover zal ik ook vast weer wat te melden hebben –houd vooral dus de website goed in de gaten;)!

Liefs, Anne

Mazzo Amsterdam
Rozengracht 114
1016LV Amsterdam
Website: www.mazzoamsterdam.nl
Facebook: www.facebook.com/mazzoamsterdam

Pin It on Pinterest

Share This