Afgelopen vrijdag heb ik weer een hotspot voor jullie gevonden: Sens all-in cuisine in Delft. Ook wel bekend als Sesam en Spijs. Dit restaurant met een Oosters en Westers tintje is gelegen aan de Markt, achter het stadhuis, in een straatje vol restaurants. Erg gezellig dus! Je bent er overigens zo met het openbaar vervoer, je stapt bij Delft Centraal uit en dan is het nog 10 a 15 minuten lopen. Parkeren in Delft is een drama, dat raad ik je dus ook af..

img_0013
Het restaurant is mooi, stijlvol ingericht. Ik heb daar helaas geen foto van kunnen maken; er waren veel mensen en ik vind het dan onbeleefd deze mensen ongevraagd op de foto te zetten (tevens vind ik andere mensen op de foto nooit leuk ????). De keuken is open en dat zie je meteen als je binnen komt, het eetgedeelte is een stukje de trap op.

Het is een restaurant met – zoals ik al zei – een Oosters én Westers tintje. De naam zegt het al; het is een all-in keuken. Dat betekent niet onbeperkt vol eten, maar zeker sjiek geserveerd. Je kunt per gang één gerecht kiezen, heb je dit op, dan kun je dus nog een gang kiezen. Je betaalt één vast bedrag voor het eten, het drinken komt er nog wel bij.

Het is een kleine kaart, maar daardoor is de kwaliteit van het eten wel beter (vind ik). Je kunt kiezen uit koude gerechten en warme gerechten.

Ik ben begonnen met Aziatische dumplings met sojasaus. Daarna heb ik gekozen voor de coquille met wakame en noodles. Vervolgens de zalmfilet met pesto pasta en als laatst de de sashimi van ossenhaas. Ik moet zeggen, de gerechten waren alle vier erg lekker!

img_0009 img_0012 img_0011

Als laatst had ik gekozen voor de cheesecake (love it!). Voor cheesecake kun je me echt wakker maken!
img_0010

Houd je van Oosters eten, dan is dit echt een goede plek om heen te gaan! Je kunt er meer dan genoeg eten, maar het is geen ordinaire vreetschuur. Kortom, echt wel een aanrader!

Geschreven door Tamara.

Pin It on Pinterest

Share This