Met havermout kun je alle kanten op! Eerder deelde wij al een heerlijk recept van no-bake proteïne havermout koekjes en nu ook de gebakken variant. Door het toevoegen van Whey van Fit13 zul je na het sporten sneller herstellen en het versterkt ook je immuunsysteem!

Wat heb je nodig?
2 rijpe bananen
125 gram havermout
15 gram kokosolie
1 scoop whey van Fit13
1 theelepel kaneel
50 gram pure chocolade

Hoe ga je te werk?

Verwarm je oven voor op 180 graden. Prak de bananen plat doormiddel van een vork of maal deze in de keukenmachine, let erop dat de bananen goed gerijpt zijn. Voeg alle droge ingrediënten bij elkaar en roer dit goed door. Laat de kokosolie smelten in een pannetje en voeg dit toe aan de droge ingrediënten. Kneed dit goed door elkaar en maak circa 15 bolletjes. Dit gaat eenvoudig met tweelepels. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg hier de bolletjes deeg op en druk deze zachtjes aan. Bak de koekjes gedurende 20 minuten in de oven.

Smelt in de tussentijd de chocolade Au bain-marie en versier de koekjes hiermee. Je kunt ervoor kiezen om net als mij streepjes te maken maar je kunt ook de helft van het koekje in de chocolade ‘dippen’. Laat de chocolade op een bakpapiertje even uitharden en eet smakelijk! De koekjes kun je 3 dagen bewaren in een luchtdichte trommel.

img_7658

Ga jij deze heerlijke koekjes maken? Post dan een foto op social media en tagg ons! #loversoffood.nl en #fit13nl

Pin It on Pinterest

Share This