Fusili pasta met bolognesesaus! Met de koolhydraatarme fusili van Afvallen met Bregje kun je eindeloos combineren.

Wat heb je nodig?
150-200 gram fusili van Afvallen met Bregje
Scheutje olijfolie

Voor de saus:
100 gram champignons
50 gram prei
50 gram courgette
1 grote tomaat
10 middelgrote cherrytomaatjes
50 gram rode paprika
200 gram gehakt
20 gram roomboter
1 teentje knoflook
Zout, peper en bieslook naar smaak

Hoe ga je te werk?
Kook de Fusili zoals op de verpakking staat beschreven. Rul het gehakt gaar in een koekenpan. Spoel de groentes schoon en snijd deze in stukjes/reepjes, ook kun je gebruik maken van een snijmachine. Wok de groentes gaar, in roomboter, in een wokpan. Als het gehakt gaar is, even het overtollige vocht afgieten in een vergiet. Voeg het gehakt toe aan de groentes en knijp een teentje knoflook met behulp van een knoflookpers uit boven je saus. Breng je saus op smaak met peper, zout en bieslook en laat even smoren op laag vuur.
Giet de gekookte fusili af en voeg een scheutje olijfolie toe, zo voorkom je dat de fusili aan elkaar gaat plakken!

De fusili is eenvoudig te bestellen op: http://www.afvallenmetbregje.nl/dreamfields-fusili-rotini.html

image

Eet smakelijk!?

Variatietips: Voeg een pepertje toe voor meer pit! Garneer je recept met geraspte 48+ kaas.

Pin It on Pinterest

Share This