Kennen jullie de heerlijke havermoutsmoothie met banaan-kaneel al?
Deze smoothie is lekker vullend, romig en zoet.

Havermout is een goede start van de dag. Door de hoeveelheid oplosbare vezels in havermout zorgt havermout voor een lang verzadigt gevoel. Havermout voorziet je de hele ochtend van stabiele energie en houdt je bloedsuikerspiegel stabiel. Daarnaast bevat havermout veel antioxidanten en is van nature glutenvrij.

Wat heb je nodig?
40 gram havermout
2 grote zachte dadels (medjoul)
1 banaan
2 tl kaneel (meer/minder naar wens)
150 ml volle melk
4 paranoten

Hoe ga je te werk?
Laat de havermout en noten minstens een uur (of de hele nacht) weken in koud water. Giet vervolgens af. Doe de havermout, noten en de rest van de ingrediƫnten in de blender en blend het tot een romige smoothie.

image2-1

Heb je het recept gemaakt?
Tag jouw foto dan met #loversoffood.nl en #shanicelorainehout.

Geniet ervan!

Liefs, Shanice.

Pin It on Pinterest

Share This