Wat heb je nodig?
12 koolhydraatarme lasagne bladen van Afvallen met Bregje
250 gram gehakt
250 gram champignons
250 gram tomatenpuree
250 gram gepelde tomaten
100 gram geraspte kaas 48+
1/2 bol mozzarella
1 ui
2 teentjes knoflook
Peper en zout

Hoe ga je te werk?
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Rul het gehakt gaar in een koekenpan. Snij de champignons, gepelde tomaten, de ui en de knoflook in kleine stukjes en voeg dit toe bij het gehakt. Laat dit eventjes 5 minuten mee bakken en voeg dan ook de tomatenpuree toe. Maak op smaak met peper en zout en laat gedurende 10 minuten sudderen op laag vuur.

Neem een ovenschaal en schep hier een laagje saus in, vervolgens leg je hier 2 a 3 lasagne bladen op zodat de saus volledige bedekt is. Herhaal deze stap totdat de saus op is, eindig altijd met de saus bovenop. Bedek de bovenkant van de lasagne met de mozzarella (in stukjes) en met de geraspte kaas. Zet de lasagne schotel gedurende 30 minuten in de oven.

image

Eet smakelijk!

Pin It on Pinterest

Share This