Pannenkoeken, wie lust ze niet?! Nou ik in ieder geval wel hoor! En een pannenkoek is als je het mij vraagt het lekkerst als je deze zelf maakt. Deze proteïne pannenkoeken zijn niet alleen lekker maar bevatten ook (zoals de naam al zegt) veel proteïne. Ideaal als ontbijt of voor na het sporten! Uit het volgende recept haal je circa 8 kleine of 4 grote pannenkoeken.

Wat heb je nodig?
2 bananen
3 eieren
1/2 scoop whey van Fit13 (smaak naar keuze, ik gebruik banaan)
kokosolie om in te bakken
Optioneel: 1 theelepel kaneel of koekkruiden

Hoe ga je te werk?
Snij de bananen in kleine stukjes en voeg deze toe in de keukenmachine of pureer ze fijn met de staafmixer tot puree. Als de bananen tot puree zijn geprakt voeg je de eieren en de halve scoop whey toe. Mix dit goed door elkaar tot een egaal beslag. Je kunt de pannenkoeken naturel eten maar ook een theelepel kaneel of koekkruiden toevoegen voor extra smaak. Neem een klein pannetje en laat hierin de kokosolie smelten en voeg 3 eetlepels van het beslag toe in de pan, bak de pannenkoeken om en om gaar. Herhaal deze stap totdat het beslag op is. Simpel toch?!

dsc_0165

Tip: Zoals je kunt zien op de foto heb ik mijn pannenkoeken versierd met aardbeien en bananen, dit is erg lekker en verfrissend!

Geniet!

Pin It on Pinterest

Share This