Een heerlijke lunch; rijkgevulde salade met paling van Boschypaling! Het recept is koolhydraatarm en is geschikt voor fase 1 van het dieet.

11403053_1019210948129384_2382813521379863962_n

Wat heb je nodig?
Voor 2 personen:
100 gram gerookte paling van Boschypaling
150 gram sla mix
½ komkommer
10 cherry tomaatjes
1 eetlepel olijfolie
½ eetlepel citroensap
1 eetlepel Italiaanse kruiden
Snufje peper en zout

Hoe ga je te werk?
Haal de paling een half uur van te voren uit de koelkast. Op kamertemperatuur komt de smaak van gerookte paling het beste tot zijn recht. Snijd de palingfilets in stukken van ongeveer 4 cm. Meng in een kom de dressing van citroensap en olijfolie. Roer de Italiaanse kruiden erdoor en maak op smaak met een snufje peper en zout. Schep de stukjes paling erdoor. Spoel de blaadjes sla goed om onder de kraan, laat deze goed uitlekken en verdeel deze over 2 diepe borden. Spoel nu ook de cherrytomaatjes en de komkommer om. Halveer de cherrytomaatjes, snij de komkommer in partjes en verdeel over de borden met sla. Serveer de palingstukjes met dressing in het midden op de salade.

 

image

Eet smakelijk!

Meer weten over Boschypaling? Klik HIER!

Pin It on Pinterest

Share This