Wie houdt er nou niet van slagroomtaart? Deze variant is koolhydraatarm en erg lekker! Je kunt de taart versieren met producten wat je zelf lekker vind, denk aan; aardbeien, bessen, chocolade en nootjes!

Wat heb je nodig?
Gebruik als basis het recept van de kokos cake.
200 ml slagroom
50 gram mascarpone
50 gram amandelschijfjes

Optioneel:
1 theelepel stevia
20 gram pure chocolade
4 walnoten

Hoe ga je te werk?
Gebruik als eerst het basis recept voor de kokos cake en laat deze goed afkoelen. Neem de afgekoelde kokoscake en besmeer deze rondom met mascarpone, neem ook de zijkanten goed mee. Bestrijk de zijkanten volledige met amandelschijfjes, deze blijven plakken aan de mascarpone. Klop de slagroom op en voeg eventueel een beetje stevia toe om de slagroom wat zoeter te maken. Mijn slagroom staat altijd kant en klaar in de slagroommaker, zodat ik dit altijd bij de hand heb.
Maak met de slagroomspuit mooie rondjes of andere figuurtjes en maak de taart af met pure chocolade, nootjes of aardbeien!

image

Geniet!

Pin It on Pinterest

Share This